21 de febrer del 2014

Caçadores d'espàrgols

Avui hem anat a gratar una mica per aquests defores i hem aprofitat per encetar la temporada dels espàrgols. Sí! A part de ponedores, al poble també se'ns coneix com les 'caçadores d'espàrgols'. Sabeu què passa? Que si ens haguéssim despistat, amb l'arribada dels diumengers a la muntanya de Sants Metges, dilluns ja no n'hi hauria ni un! N'hem trobat un bon grapat cadascuna, ja tenim ganes de menjar-nos-els: una bona truiteta, fregidets, o fer-ne una bona bullinada... qui sap? 

El Galliner de ca la PimaAquesta vegada no us explicarem cap recepta, però us desvetllarem un parell de trucs. Per si no ho sabeu, un cop els has collit, cal posar-los en aigua fins que us els vulgueu menjar perquè no es mustiïn. Si no teniu previst cruspir-vos-els aviat, nosaltres tenim un secret perquè no quedin pansits. Avui us l'explicarem.

Per cert, ja no cal que intenteu venir-ne a caçar. No n'hem deixat cap!

COM CONSERVAR ELS ESPÀRGOLS?
1. Es tallen els espàrgols individualment començant per la punta. Només cal aprofitar la part més tendra, així que quan no es trenquin fàcilment, pareu.
2. S'esbandeixen amb aigua.
3. Es posen a dins d'una carmanyola a la nevera.

Bon cap de setmana!

Les Gallines de ca la Pima